Liburn Aliu shuan shpresat e banorëve të Dukagjinit: Nuk do të ketë autostradë për ju - Gazeta Express
string(84) "liburn-aliu-shuan-shpresat-e-banoreve-te-dukagjinit-nuk-do-te-kete-autostrade-per-ju"

Lajme

Gazeta Express

26/05/2023 7:34

Liburn Aliu shuan shpresat e banorëve të Dukagjinit: Nuk do të ketë autostradë për ju

Lajme

Gazeta Express

26/05/2023 7:34

Ministri i Infrastrukturës, Liburn Aliu ka thënë se nuk do të ketë autostradë të Dukagjinit.

Për pjesën që përfshin thuajse gjysmën e vendit, do të ketë vetëm zgjerim rrugësh.

Lexo Edhe:

Në një paraqitje për Tëvë1, aliu shtoi se janë duke punuar intensivisht, ndërsa sërish shfrytëzoi rastin të gjejë arsye te mungesat e problemet e vitit paraprak.

“Tash jemi duke punuar intensivisht, mungesat, problemet e vitit 2022, janë duke u rikuperuar, dhe besoj që kjo është situata. Nuk mund të bëjmë më tepër për pjesën e Dukagjinit, përpos që kemi filluar projektin e zgjerimit të rrugës nga Istogu, përpos që mund ta bëjmë rrugën e Pejës, që të punojmë për pjesën e Gjakovës…nuk do të ketë autostradë, do të ketë zgjerim të rrugës”, theksoi Aliu.

Ndërtimi i autostradës së Dukagjinit ka qenë projekt i ish-kryeministrit Ramush Haradinaj.